Tuoteryhmät
Oiva Lista

Vaihtokärki yleiskyrettiy Langer 6 XP

Tuotenro.: 30995
Määrä: 1 kpl
Tuotenimike: Kyretti
Valmistaja: American Eagle
Valmistajan sivut: www.am-eagle.de/en/
Valmistajan tuotekoodi: AECL6XPQT

Täysin teroitusvapaat American Eagle -instrumentit valmistetaan patentoidulla XP-pinnoitusteknologialla. XP-teknologialla pinnoitetun instrumentin metallipinta saadaan normaalia kestävämmäksi ja instrumentteja ei tarvitse teroittaa. XP-instrumentit kestävät yhtä pitkään kuin tavalliset instrumentit, mutta niitä EI tarvitse teroittaa elinkaarensa aikana!

Valmistusmateriaalit: ruostumaton teräs ja titaaninitridi. Ergonominen ja erittäin kevyt resiinivarsi, joka takaa hyvän tuntoherkkyyden.

Quik-Tip -vaihtokärkien avulla voidaan luoda täysin muunneltava instrumentti omien tarpeiden mukaan. Yhdistä suosikkimallisi valitsemasi varren kanssa (useita eri värejä saatavilla). Ekologinen ja kustannustehokas vaihtoehto. Kun on aika vaihtaa, säästä rahaa ja ympäristöä vaihtamalla vain kärjet! Irtokärkien vaihto on nopeaa ja helppoa.

Langer yleiskyretti ylä- ja alaleuan etuhampaiden mesiaali- ja distaalipintojen puhdistamiseen. XP-teknologian ansiosta American Eagle instrumentteja ei tarvitse teroittaa ja ne ovat eittäin kestäviä. Quik-Tip vaihtokärki on kustannustehokas ja ekologinen vaihtoehto.

Extra info - Same and visible for every product

Element group - Products can have multiple general texts