Luo tunnus

Asiakaspalvelu

Tuotealueet

Palvelut

Ajankohtaista

Hammasväline extra

Hammasväline Extra

Tilaa uutiskirje

Hae tuotetta

Medanta - Pue yllesi hyvä päivä

TYÖASUT

Suomalaisten naisten perustaman työvaatteiden suunnitteluun ja tuotantoon erikoistuneen MEDANTAn tuotteet ovat saaneet paljon kiitosta käytettävyydestä, kestävyydestä, helppohoitoisuudesta sekä istuvuudesta. Ne on suunniteltu suomalaisille sopiviksi. Kaikki Medantan vaatemallistot valmistetaan yrityksen omista tekstiili-innovaatioista, joustavasta Medanta Flexista ja Medanta Knitistä. Materiaalit ovat joustavia, istuvat hyvin, eivät rypisty ja tuntuvat miellyttäviltä ja pehmeiltä iholla. Ne kestävät hyvin kulutusta ja soveltuvat myös laitospesun vaatimuksiin. Materiaaleilla on tuotannon OEKO Text 100 -standardi.

Asiakkaanamme saat MEDANTA-tuotteista 3 % alennuksen.

Työasuvalikoiman, saatavuuden, koot ja värit näet
uudistuneesta Medantan verkkokaupasta  > www.medanta.fi


OHJEITA TILAAMISEEN

  • Hoitotyöhön suunnitellut vaatteet löytyvät tuoteryhmästä CARE, voit kuitenkin tilata tuotteita kaikista tuoteryhmistä.
  • Jotta saat 3 % alennuksen ja voit tilata laskulle, ota yhteyttä Medantan asiakaspalveluun info@medanta.fi. Ilmoita viestissä vastaanottosi tarkat yhteystiedot ja y-tunnus laskutusta varten.
  • Kun sinut on rekisteröity tilaajaksi, saat paluuviestissä salasanan ja alennuskoodin Medantan verkkokauppaan > www.medanta.fi

Mikäli et löydä valikoimista sopivaa kokoa tai sinulla on muita tilaamiseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä Medantan asiakaspalveluun, p. 020 728 0010.

Tarvitsetko vastaanotollesin sovitussetin?
Kysy lisää lähimmältä Hammasvälineen alue-edustajaltasi
tai asiakaspalvelustamme p. 010 588 6100.

© 2014 Hammasväline Oy