Tuoteryhmät
Oiva Lista

Vaihtokärki Black Jack Thin BJT B

Tuotenro.: 30761
Määrä: 1 kpl
Tuotenimike: Sirppi
Valmistaja: American Eagle
Valmistajan sivut: www.am-eagle.com
Valmistajan tuotekoodi: AESBJTBXPQT

Täysin teroitusvapaat American Eagle -instrumentit valmistetaan patentoidulla XP -pinnoitusteknologialla. XP -teknologialla pinnoitetun instrumentin metallipinta saadaan normaalia kestävämmäksi ja instrumentteja ei tarvitse teroittaa. Instrumentti kestää erittäin hyvin kulutusta. Rockwell-asteikon mukaan niiden kovuus on 89 (HRC). XP -teknologian ansiosta ohut terä voidaan tehdä entistäkin terävämmäksi. XP-instrumentit kestävät yhtä pitkään kuin tavalliset instrumentit, mutta niitä EI tarvitse teroittaa elinkaarensa aikana! Valmistusmateriaalit: ruostumaton teräs ja titaaninitridi.

ProThin-instrumenteissa on 12-13% ohuempi terä kuin vastaavissa Access -kokoisissa intrumenteissa. ProThin-instrumentit sopivat erinomaisesti syviin ja ahtaisiin ientaskuihin sekä tiukkoihin hammasväleihin.

Quik-Tip -vaihtokärkien avulla voidaan luoda täysin muunneltava instrumentti omien tarpeiden mukaan. Yhdistä suosikkimallisi valitsemasi varren kanssa (useita eri värejä saatavilla). Ekologinen ja kustannustehokas vaihtoehto. Kun on aika vaihtaa, säästä rahaa ja ympäristöä vaihtamalla vain kärjet! Irtokärkien vaihto on nopeaa ja helppoa.

Teroitusvapaa Blackjack Pro Thin -sirppi on ihanteellinen supragingivaalisen hammaskiven poistamiseen etu- ja interproksimaalisella alueella. Sopii hyvin myös taka-hampaiden puhdistamiseen.

Extra info - Same and visible for every product

Element group - Products can have multiple general texts