Tuoteryhmät
Oiva Lista

Erisan Pro Käsidesi

Tuotenro.: 90049
Määrä: 500 ml
Tukkupakkaus: 6x500 ml
Tuotenimike: Desinfektiohuuhde
Valmistaja: Kiilto
Valmistajan sivut: www.kiilto.fi
Valmistajan tuotekoodi: 8060

Ammattikäyttöön, hyvää käsihygieniaa vaativaan toimintaan tuotekehitetty desinfektiohuuhde. Olomuodoltaan kevyesti geelimäinen, etanolipohjainen käsihuuhde soveltuu usein toistuvaan käyttöön ja herkälle iholle.

Käsidesi on mikrobisidisesti tehokas, iholle hellävarainen desinfektiohuuhde. Biosidinen tehoaine on 73,5 p-% (80 t-%) etanoli, joka tuhoaa tehokkaasti kosketuksen kautta välittyviä haitallisia bakteereita ja viruksia.

Käsidesi sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ja hoitavia aineosia. Glyseroli kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kasviöljyjohdannaiset, Aloe Vera ja betaiini rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Miellyttävä ihotunne säilyy myös usein toistuvassa käytössä. Herkällekin iholle sopiva, olomuodoltaan paksunnettu käsihuuhde on helppo hieroa käsiin.

Käsidesi täyttää ammattikäytössä tarvittavan mikrobisidisen tehon vaatimukset hygieenisessä ja kirurgisessa käsidesinfektiossa (EN 1500, EN 12791). Tuotteen tarkoin valittu tehoainepitoisuus tuo tehon sekä bakteereja että viruksia vastaan (EN 14476). Tuotteelle on tehty myös seuraavat tehotestit: EN 13727, EN 13624

3 vuotta valmistuspäivämäärästä.

Extra info - Same and visible for every product

Element group - Products can have multiple general texts