Tuoteryhmät
Oiva Lista
Tarjous

Kemiallinen integraattori Integron IT26-C Type 5

Tuotenro.: 307680
Määrä: 250 kpl
Tuotenimike: Indikaattori
Valmistaja: Terragene
Valmistajan sivut:
Valmistajan tuotekoodi: IT26-C
Tuotteessa alennettu hinta, tilaa nyt ja säästät. Voimassa 30.6.2024 asti.

Terragene Integron IT26-C kemiallinen, liikkuva integraattori (tyyppi 5) höyrysterilointiprosesseihin 118–138 °C:ssa. Kemiallinen integraattori koostuu paperisydämestä ja höyry- ja lämpötilaherkästä kemikaalipelletistä, joka on paperi/kalvo/alumiinifoliolaminaatissa. Kemikaalipelletti sulaa ja kulkeutuu tummana palkkina paperisydäntä pitkin. Palkin liikkuminen näkyy HYVÄKSYTTY tai HYLÄTTY-merkinnällä varustetun alueen läpi, joka osoittaa täyttyivätkö sterilointiehdot. Palkin liikkumisen laajuus riippuu höyryn laadusta, ajasta ja lämpötilasta.

Ominaisuudet
-
Integron kemiallinen indikaattoriliuska (liikkuva palkki)
-
Tyyppi 5 (ISO 11140-1)
- Alumiinifoliossa oleva kemikaalipelletti
- Koko: 52x21 mm
- HYVÄKSYTTY-tila on kalibroitu 106 Geobacillus stearothermophilus -itiöpopulaation tuhoamisajalla
- Soveltuu käytettäväksi DAC-autoklaavissa

Käyttöohje
1. Avaa pakkaus varovasti ja poista vain tarvittava määrä indikaattoreita. Sulje pakkaus tiiviisti.

2. Aseta Integron® IT26-C -indikaattori jokaiseen höyrysteriloitavaan pakkaukseen, sterilointipussiin, sterilointijärjestelmään tai tarjottimeen (sterilointiaineen vaikeimmin saavutettavaan paikkaan).

3. Suorita sterilointijakso.

4. Sterilointiprosessin päätyttyä tumman palkin pitäisi saavuttaa HYVÄKSYTTY-alue. Jos tumma palkki ei ole saavuttanut HYVÄKSYTTY-aluetta, ilmestyy HYLÄTTY-tulos. Pakkauksessa, sterilointipussissa, sterilointijärjestelmässä tai tarjottimessa olevat tavarat eivät ole altistuneet asianmukaisille höyrysterilointiolosuhteille. Nämä tulee käsitellä uudelleen vakiintuneiden menettelyjen mukaisesti uudella IT26-C-indikaattorilla.

HUOMAA: Joissakin pidennetyissä tai märkähöyrysykleissä tumma palkki voi näyttää värimuutoksia joillakin lukuikkunan alueilla, joka voi vaikeuttaa tuloksen tulkintaa (katso tulokset viiteoppaasta).

Tästä huolimatta syklin integrointiparametrien osalta prosessia voidaan pitää hyväksyttynä. Mikäli IT26-C-indikaattori näyttää kostealta sterilointiprosessin jälkeen, Terragene® suosittelee laitteen huollon suunnittelua.

Extra info - Same and visible for every product

Element group - Products can have multiple general texts